ERMOMETR SZPILKOWY
- NOWOCZESNY – termometr został wykonany z czytelnym wyświetlaczem LCD. Już nikt nie będzie miał problemu z odczytem, dzięki temu wyświetlaczowi.
- 2 JEDNOSTKI TEMPERATURY – pomiar zostaje wyświetlany w dwóch jednostkach temperatury Fahrenheita i Celsjusza.
- SZEROKI ZAKRES ZASTOSOWAŃ – termometr nadaję się do różnych rodzajów pomiarów. Idealne narzędzie do mierzenia temperatury cieczy, oleju czy też produktów spożywczych podczas ich przygotowania.
- MINIMALISTYCZNY – posiada bardzo małe wymiary. Zajmuje bardzo mało miejsca poprzez długą cienką szpilkę oraz mały poręczny uchwyt z wyświetlaczem. Zapakowany w przeźroczystą tubę.
- SPECYFIKACJA wymiary wyświetlacza (szer/dł): 2,2x1c, stopnie: Fahrenheita i Celsjusza, zakres pomiarowy: -50°C do 300°C, rozdzielczość: 0,1°C [0,1°F],dokładność pomiaru: przy 0°C – 100°C [32°F – 212°F]: 1°C [1,8°F], dokładność na inne temperatury: 2°C [3,6°F],zasilanie: 1.5V bateria, wymiary (szer/dł. całkowita): 23,5x2cm, waga: 46g
SPECYFIKACJA
- wymiary wyświetlacza (szer/dł): 2,2x1cm
- stopnie: Fahrenheita i Celsjusza
- zakres pomiarowy: -50°C do 300°C
- rozdzielczość: 0,1°C [0,1°F]
- dokładność pomiaru: przy 0°C – 100°C [32°F – 212°F]: 1°C [1,8°F]
- dokładność na inne temperatury: 2°C [3,6°F]
- zasilanie: 1.5V bateria
- wymiary (szer/dł. całkowita): 23,5x2cm
- waga: 46g
Urządzenie nadaje się do kontrolowania temperatury dań przyrządzanych też w restauracji czy na grillu. Ma szeroki zakres pomiaru temperatur, a temperatura jest prezentowana na cyfrowym wyświetlaczu. Idealnie nadaje się do bezpośredniego kontrolowania procesu przyrządzania mięsa, w tym drobiu, a także wędzenia, grillowania czy robienia słodyczy. Jest łatwy w utrzymaniu czystości.