Termometr do pieczenia bitumiczny | Iso Trade

Dostępność:

Na stanie - wysyłka w ciągu 24 - 48 h.


Nr katalogowy: M5725

0,00  (0,00  bez VAT)

Na stanie - wysyłka w ciągu 24 - 48 h.

RABATY ILOŚCIOWE LICZBA SZTUK CENA
2% 2 - 9 0,00 
3% 10 + 0,00 

TERMOMETR DO PIECZENIA MIĘSA

  • ANALOGOWY – doskonały analogowy termometr. W zestawie skuwka do chowania sondy, która może służyć również do jej podtrzymywania – posiada praktyczny „klips” jak w długopisie.
  • BEZRTĘCIOWY – termometr jest bezrtęciowy. Został on jednak zaprojektowany tak, aby był w pełni bezpieczny dla użytkownika, toksyczna rtęć została zastąpiona opatentowanym składnikiem – galinstanem. Całkowicie nietoksyczny i przyjazny dla środowiska.
  • ZAKRES POMIARU – pokazuje zakres pomiaru: 0-120 stopni Celsjusza. Oraz ma
  • DUŻA TARCZA – termometr posiada duża tarcze, dzięki temu jest czytelny odczyt temperatury. Pokazuje symbole oraz oznacznik na czerwono maksymalna temperaturę jaką powinna dana potrawa osiągnąć.
  • SPECYFIKACJA – zakres pomiaru: 0-120 stopni Celsjusza; wymiary (dł/szer): 11×5,2cm; waga: 35g.

SPECYFIKACJA

  • zakres pomiaru: 0-120 stopni Celsjusza
  • wymiary (dł/szer): 11×5,2cm
  • waga: 35g

W ZESTAWIE

  • termometr
  • skuwka do chowania sondy

 

Doskonały analogowy termometr, nie tylko do wędzarni – ma szerokie zastosowanie gastronomi, zarówno do użytku domowego, jak i w restauracjach i w przemyśle spożywczym. Z łatwością sprawdzisz temperaturę pieczonego mięsa (lub innego dania) zapewniając jego doskonałą jakość. Termometr jest bezrtęciowy, co zapewnia bezpieczeństwo użytkowania. Wykonany ze stali nierdzewnej. Posiada bardzo praktyczne symbole optymalnej temperatury pieczenia dla określonego typu mięsa (m.in. wołowina, baranina, drób itp.). W zestawie skuwka do chowania sondy, która może służyć również do jej podtrzymywania – posiada praktyczny „klips” jak w długopisie.

EAN: 5902802906052 Nr katalogowy: M5725 Kategoria:
Marka: Iso Trade

WÓZEK SKLEPOWY

close